Massage

Massage och Taktil stimulering


(c) Foto Bengt Isacson

Att massage påverkar oss både fysiskt och psykiskt är nog känt av de flesta. Det beror på att massagen frisätter ett hormon som heter oxytocin vilket är oerhört gynnsamt för både kropp, själ och ande.

Mängden stresshormon minskar genom massage så du blir lugnare, mer avslappnad och ger en lugnare sömn. Massagen bidrar till att pulsen sjunker och du känner ett välbefinnande i hela kroppen. Många upplever också att koncentrationsförmågan ökar. Massagen löser upp många "knutar", förbättrar blodcirkulationen, blodtrycket och stimulerar immunförsvaret.


Finsk klassisk massage går på djupet i muskelaturen. Det innebär att du får bort många slaggprodukter genom att blodcirkulationen ökar.


Klicka här för att läsa mer om massage.

Finns det då inget negativt med massage? Vissa sjukdomar kan gör  att det är olämpligt med massage. Rådgör med din läkare om du vet att du bär på en sjukdom av det allvarligare slaget.


Vi kan även erbjuda taktil stimulering som är en mycket lättare massageform. Där får du en ytlig beröring som ger dig ett stort välbefinnande. Om du är mycket stressad och "uppe i varv" kan det vara klokt att börja med Taktil stimulering.


Du kommer att få ut mycket av din massagestund.

OneWeb 2012 © Copyright